FOTÓK     A LEGJOBB FOTÓK     FELHASZNÁLÓK     KERESÉS     SZABÁLYZAT     BLOG     FÓRUM         
Az összes funkció eléréséhez be kell jelentkeznie!

Kategóriáink  
absztrakt
akt és önakt
átalakított fotók
családi fotó
csendélet
csillagászat, égbolt
digitális illusztráció
divatfotó
egyéb
éjszakai fotók
ember és környezete
Featured
Fotóstalálkozó "werkfotói"
házi kedvencek
humor
járművek
légifelvételek
makró
panorámaképek
portré
Projekt Fotók
sport, mozgás
tárgyfotók
természetfotók
trükkfelvételek
vadon élő állatok
város, építészet
víz alatti fotókFórum  
Projekt Fotók - Társalgó
Kihalt az oldal mint Csernobil, tenni kéne valamit
Projekt Fotók - Hirdetőtábla
Extra art
Szabálymódosítás kéretik!
Legfrissebb blog  
Péter T. (2)
Mutty (3)
Istvan (2)
gbence87 (12)
Mariamaria (5)
Aktív felhasználók  
Összesen: 0

Szavazás  
Korábbi szavazásokKategóriák >> divatfotó >> Szabályzat

 

 

#1 2005. January. 16. ( 18:50 )  
Anonim
(Admin)
Fórum hozzászólások: 43
1) Milyen fényképeket várunk.
Olyan fotókat várunk Tőletek, amellyel senkinek a személyiségi jogát nem sértitek meg, illetve rendelkezik a fotókon látható személyek hozzájárulásával.

2) Miket ne töltsetek fel.
Mivel a nem elfogadható fotók törlésének a jogát az adminisztrátorok fenntartják. Természetesen a fotók feltöltésénél figyelni kell arra is, hogy az ízléses legyen, a közszemérmet ne sértse!

3) Mi a jó kép
A jó kép az, ahol a kompozíció a világítás és a színhatás nem túlozza el a divatfotók sajátságos hangulatát, mégis a kor szellemének megfelelően, tudatosan és kreatívan ábrázolja a témát...

4) Pontozási szabály
Az értékelések során reálisnak kell lenni és fontos, hogy ne csak a jó fotókat értékeljétek és pontozzátok, hanem a gyengébbeket is, hiszen az oldalunknak nem csak az a célja, hogy nagyszerű képeket láthassunk, hanem az is, hogy a leendő fotósok is megtanulhassák a fotózás rejtelmeit és gyönyöreit, illetve a jövőben kikerülhessék mindazokat a hibákat, melyekre fotóstársaik felhívták figyelmüket?Minden esetben indokoljátok meg a véleményeteket és az adott pont miértjét, lehetőleg tényekkel alátámasztva. A pontozásnál vegyétek figyelembe a kép témáját és kivitelezésének minőségét és az esetleges utómunkát.

5) Moderálási szabály
Fontos, hogy ez az oldal azért jött létre, hogy kialakuljon egy olyan csapat, akik megvitathatják egymás képeit, segítenek egymásnak, tanulhatnak egymástól, nem pedig azért, hogy egymás képét megszóljuk illetve durva szavakkal illessük. Kérlek Titeket, hogyha nem érzitek át a másik alkotó témáját, vagy hibát találtok benne, akkor ezt olyan módon tudassátok Vele, hogy ne szegje kedvét a fotózástól.

6) Extra pontszerzési lehetőség
Amennyiben az admin úgy látja, hogy az adott felhasználó hasznos az oldal javára, illetve segiti társait, valamint kimagasló teljesitményt nyújt, úgy ajándék kreditekkel jutalmazza.