FOTÓK     A LEGJOBB FOTÓK     FELHASZNÁLÓK     KERESÉS     SZABÁLYZAT     BLOG     FÓRUM         
Az összes funkció eléréséhez be kell jelentkeznie!

Kategóriáink  
absztrakt
akt és önakt
átalakított fotók
családi fotó
csendélet
csillagászat, égbolt
digitális illusztráció
divatfotó
egyéb
éjszakai fotók
ember és környezete
Featured
Fotóstalálkozó "werkfotói"
házi kedvencek
humor
járművek
légifelvételek
makró
panorámaképek
portré
Projekt Fotók
sport, mozgás
tárgyfotók
természetfotók
trükkfelvételek
vadon élő állatok
város, építészet
víz alatti fotókFórum  
Projekt Fotók - Társalgó
Kihalt az oldal mint Csernobil, tenni kéne valamit
Projekt Fotók - Hirdetőtábla
Extra art
Szabálymódosítás kéretik!
Legfrissebb blog  
Péter T. (2)
Mutty (3)
Istvan (2)
gbence87 (12)
Mariamaria (5)
Aktív felhasználók  
Összesen: 0

Szavazás  
Korábbi szavazásokTársalgó >> pályázat >> A logisztika és a természet

 

 

#5 2006. July. 11. ( 23:33 )   Válasz erre: #3 Istvan (2006. July. 11. 08:11)
tiga
Fórum hozzászólások: 250
István: pont ezt vetettem fel én is, amikor Ghibliék az előző pályázatukat kiírták :D

De meg lehet tekinteni a honapjukon az előző pályázat nyerteseit. A Hírek között kell bogarászni, ha jól emlékszem, de meg lehet találni. Mondjuk a felrakott kb. 90x120 pixeles thumbnailekből nem sok derül ki, maximum a pályázat komolysága :D

#4 2006. July. 11. ( 16:37 )  
umbestuhlung
Fórum hozzászólások: 115
Ghibli suxx.

#3 2006. July. 11. ( 08:11 )  
Istvan
Fórum hozzászólások: 144
Valoban nem sok a kozos a termeszet es a logisztika kozott. A masik, hogy minden jog a felhasznalas szempontjabol a kiiroe, mar visszakoszont nehany alkalommal. Marketinganyag minimalis raforditassal. Ez a szemlelet rendeben lehetne a dijazottak eseteben. De a tobbiek?????

#2 2006. July. 09. ( 13:20 )  
Klingsohr
Fórum hozzászólások: 4

 

 A kettőnek annyira nincs köze egymáshoz, hogy szerintem nem sokan vállakoznak erre.


#1 2006. July. 07. ( 13:03 )  
Ghibli
Fórum hozzászólások: 2
Fotópályázat A Ghibli Kft. fotópályázatot hirdet. Pályázat tárgya: LOGISZTIKA ÉS A TERMÉSZET. Ebben a tárgykörben várnak pályamunkákat benyújtani. A pályázat célja, hogy bemutassa, a természetben hogyan található meg a logisztika, egy természeti fotóval mennyire lehet megmutatni a logisztikát, hogyan kapcsolódik össze a kettő. Formai követelmények: kizárólag digitális fotókkal lehet pályázni, színes vagy fekete-fehér kivitelben Technikai követelmények: A pályázatra egy pályázótól maximum 10 kép küldhető. A pályázatra minimum 800x600 pixel méretű képeket fogadunk el, és maximum 3000x2000 pixel méretűt. JPG formátumban várjuk a pályaműveket. Nevezés: Pályázni a nevezési lap kitöltésével lehet, mely a www.ghibli.hu weboldal Rólunk írták menüpontjából tölthető le, vagy a fotopalyazat@ghibli.hu e-mail címen igényelhető. E-mailenként maximum 2 MB adatmennyiséget fogadnak. Pályázati anyag benyújtása: e-mailen a fotopalyazat@ghibli.hu címre, vagy CD-n a Ghibli Kft. címére: 1211 Budapest, Szabadkikötő út 5-7. A borítékra fel kell tüntetni: Fotópályázat. Beérkezési határidő: 2006. szeptember 30. Elbírálás: Három fő díjazása. A pályázatokat a Ghibli Kft. bírálja el. Díjak*: 1 díj: 1 Samsung Digimax S600 digitális fényképezőgép 2 díj: Perception Digital SD205, 512 MB MP3 lejátszó 3 díj:1 db Silicon Power 26in1 kártyaolvasó és 1 db Lowerpro Edit120 fotótáska A díjazott képekből kiállítást rendeznek a Ghibli Kft.-nél! A Ghibli Kft. informatikai partnere a Quasar Informatika Kft. Szerzői jogok: A pályázat kiírója, a Ghibli Kft. fenntartja a jogot, hogy a beérkezett pályaműveket publikálhassa, azokat saját céljaira felhasználhassa. A pályázaton a Ghibli Kft. munkatársai nem vehetnek részt.